Januar

04.01
I dag ble lillebror født, vet ikke enda hvem som blir Tarek's lillebror, men det finner vi vel ut etter hvert. :)))

Etter 3 uker så fikk vi lov til å komme på besøk hos valpene, og det var noe vi benyttet oss av fra første dag. Falt vel veldig fort for denne gutten, men bestemte oss ikke helt før han var 5 uker gammel. Det var jo så mange søte valper der.

Tarek fikk jo ikke lov til å treffe han før vi hentet han hjem, best å være forsiktig med alle bassiluskene som svirra rundt.

 
     
Februar

Besøker ofte valpene, hvertfall 1 gang i uka, og ofte 2 også. Har tatt med Zico på kjørerturer, første gangen sammen med en søster, og andre gangen alene. Det gikk veldig bra første gangen, men andre så stresset han veldig, hang mer fra taket i buret, enn han satt på teppene. Og ulte som en ulv.
Når det endelig ble rolig bak, så stoppet jeg og luftet en tur. Da var alt helt topp, hadde jo med falukorv. :)
Neste gang vi stoppet hadde det vært rolig en stund, men når jeg stoppet da siklet han veldig, sikkert pga stresset. Godt det ikke var langt igjen til resten av søsknene på klinikken.

Tarek startet både AG og LP kl2 på Follostevnet. Diska 3 gode løp i AG på lørdag, og klarte svimlende 57 poeng i kl2 på søndag. Var så gira etter AG løpene dagen før, at å gjøre LP øvelsene i den kjedelige rekkefølgen som dømmern bestemte, det gadd han da ikke. Hoppet og kjegla stod jo der, så da løp han like godt til de før han tok de kjedelige STÅ og DEKK øvelsene.

 
     
Mars
Både fabruar og mars har vært veldig preget av mye jobbing, og instuktørkurset jeg har gått på. Kurset er bestått, så nå gjenstår det bare å få kontroll på de praktiske kravene.
Både Tarek og Zico har vært med på jobb, og det syns dem er helt greit, bortsett fra at Tarek tror jeg har glemt han hver gang jeg går ut av bilen. Ble ikke noe av Freestylekurset vi hadde meldt oss på, så da tar vi Rally kurset i April i steden.
   
   
April

Jaja, da er vel jeg død. Blir nok ikke mer enn mine korte 13 uker. Kan vel ikke forvente noe anet, kommer sikkert til å bli fådd, tenker jeg. Altså, det var et uhell, kan overhodet ikke noe for det jeg. Der lå jeg lissom bare og sov i buret mitt, og det kamera, det bare datt inn i munnen min, traff lissom bare litt der på den ene tanna mi. Tygde ikke no, jeg. Må ha vært skikkelig dårlig kvalitet på det kamera, altså. Sååå mange huller i skjermen og hele greia sånn ellers var litt bulkete. Syns da det burde ha tålt litt mere jeg. Syns hu mamma'n heller burde takke meg, at jeg fant ut at det var sånn dårlig kvalitet på det. :)))))
Hmmmm, kanskje jeg bør tusle ut og gjemme det bort litt, så hun ikke oppdager det enda.

Hilsen Zico.

 

Ellers denne måneden: Vi har sosilaisert oss masse, tatt mer buss, og gått turer i sentrum. Trent en del kontakt, fvf og innkalling blandt andre hunder i klubben.
Ellers så er rallykurset startet. Virker som om Tarek syns det er morsommere enn vanlig lydighet. Valpe- og dressurkursene er også startet, så vi får vel nok å henge fingrene i der også, som hjelpe instruktør.
Og som jeg skjønner, er jeg vist nødt til å kjøpe meg nytt kamera. Uhell du lissom.